Kennismaking

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Dankzij een ingewikkeld samenspel van botten en spieren zijn wij meesters op het gebied van coördinatie en balans.
Regelmatig bewegen heeft vele voordelen. Door te bewegen maken we onze spieren en botten sterken, houden we onze gewrichten soepel, stapelen we minder vet op, stimuleren we onze hersenen, en versterken we ons immuunsysteem. Daarmee beschermen we ons lichaam tegen ziekten, en, op de lange termijn tegen de effecten van veroudering.

Sportmassage BergschenhoekIn de huidige samenleving wordt het positieve effect van bewegen steeds meer onderkend. Bewegen kan variëren van een stevige wandeling tot het bedrijven van topsport. Bij alle vormen van bewegen wordt uw bewegingsapparaat op de proef gesteld en dient het zich na afloop te herstellen. Bij een goede conditie verloopt dit herstel snel en bij een minder goede conditie duurt herstel wat langer. Bij bewegen is er tevens kans op allerlei kleine en grote blessures welke extra aandacht of speciaal herstel vragen.
Bij John kunt u terecht voor een sportmassage als intensieve behandeling van gespannen spieren.

John de Jong Sportmassage BergschenhoekMijn opleiding heb ik gevolgd bij het Wellnessinstituut en examen gedaan bij de branche en examenorganisatie NGS. De opleiding tot sportmasseur leidt mensen op die beroepsmatig sporters begeleiden.

De ervaring met sportmassage als sporter is altijd heel positief geweest. Mede hierdoor ben ik de opleiding tot sportmasseur gaan volgen om mijn ervaringen en expertise te kunnen delen.

 

Met sportieve groet,

John de Jong

Sportmassage Bergschenhoek