Kennismaking

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Dankzij een ingewikkeld samenspel van botten en spieren zijn wij meesters op het gebied van coördinatie en balans.
Regelmatig bewegen heeft vele voordelen. Door te bewegen maken we onze spieren en botten sterken, houden we onze gewrichten soepel, stapelen we minder vet op, stimuleren we onze hersenen, en versterken we ons immuunsysteem. Daarmee beschermen we ons lichaam tegen ziekten, en, op de lange termijn tegen de effecten van veroudering.

Sportmassage BergschenhoekIn de huidige samenleving wordt het positieve effect van bewegen steeds meer onderkend. Bewegen kan variëren van een stevige wandeling tot het bedrijven van topsport. Bij alle vormen van bewegen wordt uw bewegingsapparaat op de proef gesteld en dient het zich na afloop te herstellen. Bij een goede conditie verloopt dit herstel snel en bij een minder goede conditie duurt herstel wat langer. Bij bewegen is er tevens kans op allerlei kleine en grote blessures welke extra aandacht of speciaal herstel vragen.
Bij Sportmassage Bergschenhoek kunt u terecht voor een sportmassage als intensieve behandeling van gespannen spieren.

John de Jong Sportmassage BergschenhoekIk heb de opleidingen gevolgd  als massatherapeut, sportmasseur, stoelmasseur en sporttherapeut. Als massagetherapeut kijken we samen naar de oorzaak van de klacht  en met een diversiteit aan ontspannende behandelingen nemen lichamelijke klachten af. Als sportmasseur begeleid ik sporters om het herstel te bevorderen.

De ervaring met massage als sporter is altijd heel positief geweest. Mede hierdoor ben ik de opleidingen gaan volgen om mijn ervaringen en expertise te kunnen delen.

Met sportieve groet,

John de Jong

Sportmassage Bergschenhoek