Type massages

Sportmassage: door de intensieve massagetechniek is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren waardoor voedingsstoffen aangevoerd worden zodat sneller herstel mogelijk is.

Massagetherapie: uw klacht wordt behandeld, en u wordt begeleid in het bewustwordingsproces naar de oorzaak van uw klacht. De behandelingen zijn effectief en met een diversiteit aan ontspannende behandelingen nemen lichamelijke klachten af.

Ontspanningsmassage: een zachte en ontspannende massage met langzame en zachte massagetechnieken en kan een goede bijdrage leveren aan de ontspanning van uw lichaam en geest.

Bindweefselmassage: wordt toegepast op de rug, in de laag tussen de huid en de spieren. Door het stimuleren van het bindweefsel op de rug wordt via het zenuwstelsel de doorbloeding op de gewenste plek geactiveerd.

Triggerpoint: gebieden van het lichaam worden behandeld met druk, rekken en vibratie zodat spierspanning verdwijnt en chronische pijn afneemt

Manuele lymfe drainage: deze massagetechniek wordt toegepast om het lymfesysteem te stimuleren. Hierdoor kan overtollig vocht afgevoerd worden en zal de zwelling afnemen.

Stoelmassage: korte ontspanningsmassages van rug, schouders, nek, armen en handen worden door de kleding heen gegeven.