Behandelingen

Sporttherapie:  sport gerelateerde klachten worden volgens een vooraf besproken behandelplan verholpen en u wordt begeleid in het herstel.

Massagetherapie: uw klacht wordt behandeld, en u wordt begeleid in het bewustwordingsproces naar de oorzaak van uw klacht. De behandelingen bevorderen de ontspanning en de lichamelijke klachten nemen af.

Gewrichtsmobilisatie: het doel van deze technieken is vergroten van de beweeglijkheid van een gewricht, spier of ander weefsel.

Bindweefselmassage: wordt toegepast op de rug, in de laag tussen de huid en de spieren. Door het stimuleren van het bindweefsel op de rug wordt via het zenuwstelsel de doorbloeding op de gewenste plek geactiveerd.

Triggerpoint: gebieden van het lichaam worden behandeld met druk, rekken en vibratie zodat spierspanning verdwijnt en pijn afneem

Sportmassage: door de intensieve massagetechniek is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren waardoor voedingsstoffen aangevoerd worden zodat sneller herstel mogelijk is.